Close
0 0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
remove1
Filters

Κρασιά (Φιάλες)

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ALBERT BICHOT BOURGOGNE CHARDONNAY ORIGINES ΛΕΥΚΟ 2023

Κωδ.: 21311
Albert Bichot Bourgogne Chardonnay Origines 2023, λευκό κρασί Γαλλίας
Περιοχή Bourgogne (Βουργουνδία)
Ποικιλία Chardonnay 100%
75 cl
€29,00

ALBERT BICHOT BOURGOGNE PINOT NOIR ORIGINES KOKKINO 2023 0,75lt

Κωδ.: 21312
Albert Bichot Bourgogne Origines 2023 Pinot noir, κόκκινο κρασί Γαλλίας
Περιοχή Bourgogne (Βουργουνδία)
Ποικιλία Pinot noir 100%
75 cl
€32,00

Μικρά Θήρα Σαντορίνη 2023 75 cl λευκό κρασί Σαντορίνης

Κωδ.: 21321
Παράγεται από τη φημισμένη λευκή ποικιλία της Σαντορίνης, το Ασύρτικο, από σταφύλια που καλλιεργούνται στη Σαντορίνη με τον παραδοσιακό τρόπο της «κουλούρας», με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις.
Ακολουθεί κλασική λευκή οινοποίηση σε ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές σε θερμοκρασία γύρω στους 18°C και παραμένει με τις οινολάσπες με ανάδευση για 4 μήνες, κερδίζοντας σε δομή και σώμα.
Έχει φωτεινό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα βοτάνων, πυρηνόκαρπων και τροπικών φρούτων, όπως το λίτσι και το μάνγκο, που δένουν αρμονικά με τα τυπικά μεταλλικά στοιχεία της ποικιλίας.
Πλούσιο, με τα αρώματα της μύτης να γίνονται πιο ξεκάθαρα στο στόμα. Έχει εξαιρετική δομή, ελαφρά αλμυρή γεύση και ισορροπημένη οξύτητα με μακρά ορυκτή επίγευση.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία 11-12°C και παλαιώνει 4-8 χρόνια.
€44,00

Μικρά Θήρα Νυχτέρι 2024 75 cl λευκό κρασί Σαντορίνης

Κωδ.: 21320
Tο παραδοσιακό Νυχτέρι…αλλιώς! Το Νυχτέρι της Μικράς Θήρας αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στον παραδοσιακό τύπο λευκού κρασιού της Σαντορίνης. Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη «νύχτα», γιατί σύμφωνα με την Σαντορινιά παράδοση τα σταφύλια πατιούνταν τη νύχτα που ακολουθούσε τον ολοήμερο τρύγο.
Υπερώριμα σταφύλια τριών γηγενών ποικιλιών: Ασύρτικο, Αηδάνι και Αθήρι συνοινοποιούνται, ακολουθώντας κλασική λευκή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, όπου παραμένει για 4 μήνες με τις οινολάσπες, κερδίζοντας σε δομή και σώμα. Εμφιαλώνεται και ακολουθεί παλαίωση στο κελάρι μας για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Έχει βαθύ λεμονί χρώμα. Η στιβαρότητα του Ασύρτικου ισορροπεί απόλυτα με τα φρουτώδη αρώματα που χαρακτηρίζουν το Αθήρι και το Αηδάνι.
Στο στόμα είναι εκρηκτικό, με την περίφημη ελαφρά αλμυρή ορυκτή επίγευση των κρασιών της θηραϊκής γης.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία 13C και παλαιώνει 8-10 χρόνια.
€48,00